En madkasse for livet.

Jeg har efterhånden afprøvet en hel del forskellige madkasser.

De fleste har været af plastik, som får ridser eller knækker. Nogle har været af metal, som med tiden er rustet. Jeg blev derfor rigtig glad, da jeg faldt over øko-madkassen her, som er i rustfrit stål og derfor lover lang levetid:

IMAG0109

De to stålmadkasser (en til hver af pigerne), som jeg købte for et år siden, holder da også stadig og både pigerne og jeg er rigtig glade for dem.

Men (for der er et par men’er) desværre er jeg ikke helt tilfreds med lukkemekanismen, det vil sige de to “arme”, som griber om låget, og som til tider er løse og skal bøjes for ordentligt at lukke kassen. Desuden er kassen og den mindre boks, som følger med, svære at åbne for børn.

Når det så er sagt, er det et kæmpe plus, at madkassen ikke ændre udseende eller går i stykker, samt at den har en rigtig god rumopdeling, som minimerer brugen af madpapir. Og jeg fortryder ikke at have brugt 249 kr. på hver, som måske er lidt dyrt for en madkasse.

IMAG0117

Og så må jeg ikke glemme den vigtige detalje, nemlig at der med sprittusch kan skrives søde beskeder fra mor på kassens låg. Eller dagens menu til store skolepiger, som snart kan læse…

IMAG0119

Madkassen koster som sagt 249 kr. og kan købes her:  http://www.objectsanduse.com/kitchen/oeko-madkasse.htm

Velbekommen!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s