Nye gamle hårspænder

Vores nisse har gjort det igen!

For se nogle smarte hårspænder med hjerter og sløjfer, som pigerne fik i kalendergave i dag.

Hårspænder på stilk                

PAKKE INFO:

I går, i et pakkespil på arbejdet, vandt jeg de to hårspænder til højre med hjerter på stilk . Jeg måtte lige kopiere den gode idé med to spænder fra skuffen, som havde tabt sit pynt. Se resultatet til venstre. 

Sløjferne er lavet af stofgavebånd, som jeg har gemt, to træperler og piberensere, som er købt brugt. Piberenserne er sat igennem perlerne og viklet om gavebåndet, som eventuelt lige skal have et par sting med synålen. Den anden ende af piberenserne er sat fast på spændet ved hjælp af en limpistol og samlingen er dækket med en lille filtrest . I stedet for sløjfer kan man også bruge blomster, sommerfugle eller andet tingel tangel, som der gemmer sig i skuffer og skabe.

Mira med spænder


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s