Kaffeslabberas i dukkehuset

Så har vores nisse været på spil igen og har i nattens mulm og mørke (og uden at vække os) flyttet dukkehuset fra børneværelset og helt ind i stuen.

Foran har han så sat gaven. Et lillebitte skab med et lillebitte kaffestel, som passer lige til skovens dyr, som bor i dukkehuset. Tusind tak nisse Elmer, så bliver der endelig kaffeslabberas i det lille dukkehjem….

Dukkehus

PAKKE INFO:

Minikaffestellet har jeg, som teennager, købt i en kinabutik og gemt. Det lille skab er fra Lions Genbrug på Smakkegårdsvej 173 i Hellerup og kostede 2 kr. Butikken kan jeg anbefale, fordi de frivillige medarbejdere er utrolig flinke. Blandt andet overhørte jeg  en frivillig anbefale de bøger fra boghylderne, som hun selv havde læst, hvilket giver stedet en rigtig hyggelig stemning.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s